Home Paisje Elektronike Celulare
Back
Apple iPhone XS Max,XS,X,8,WhatsApp +447841621748 530 EUR

Përshkrimi i artikullit Apple iPhone XS Max, XS, X, 8 Plus, 8, WhatsApp +447841621748 Samsung Huawei Xiaomi SONY

Ne jemi shumicë e vendosur në Mbretërinë e Bashkuar. Të gjithë telefonat celularë janë origjinale, funksionojnë me të gjithë rrjetin. Dërgesa nga FedEx ose DHL 48 orë. ofertë promocionale. 10% zbritje cash kur bleni 2 copë dhe më lart

Na kontaktoni:

EMAIL: [email protected]


Tel / WhatsApp: +447841621748


Apple iPhone XS 64GB=580 EUR,

Apple iPhone XS 256GB=675 EUR,

Apple iPhone XS 512GB=700 EUR,Apple iPhone XS Max 64GB=700 EUR,

Apple iPhone XS Max 256GB=730 EUR,

Apple iPhone XS Max 512GB=800 EURApple iPhone X 64GB=475 EUR, 256GB=500 EUR


Apple iPhone 8 Plus 64GB=380 EUR, 256GB=430 EUR,


Apple iPhone 8 64GB=355 EUR, 256GB=380 EUR,Produkte të tjera në dispozicion me çmime të shitjes me shumicë:

Samsung Galaxy Note 9, Note 8, S9 Plus, S9, ( S10, S10+, S10 Lite )

Huawei - të gjitha modelet e fundit

SONY-- të gjitha modelet e fundit

Xiaomi - të gjitha modelet e fundit
Na kontaktoni:EMAIL: [email protected]
Tel / WhatsApp: +447841621748


Related Items
5.200 LEK Disk.
TIRANE
18.000 LEK Disk.
TIRANE
292 EUR Disk.
TIRANE
Shitësi
07841 621748 TIRANE 496 herë shikuar Artikuj të tjerë (1)
Kontakt
Market24
From Germany with