Home Paisje Elektronike Celulare
Back
Samsung S10 Plus 320 320 EUR

Përshkrimi i artikullit Samsung Note10+, S10 Plus 320 EURO Apple iPhone 11 Pro €450 EUR,11 Pro Max


Na kontaktoni:

WhatsApp: +447841621748


EMAIL: [email protected]


WhatsApp: +447841621748


Ne jemi një kompani tregtare e vendosur në Mbretërinë e Bashkuar dhe Malajzi. Ne u shesim me çmime me shumicë Rishitesve dhe individëve. Të gjitha produktet janë të reja, origjinale, me garanci. dorëzimi brenda 48 orëve

ÇMIMI:

Samsung Galaxy Note 10 Plus 256GB..430 EUR,  
Samsung Galaxy Note 10 Plus 512GB..500 EUR

Samsung Note 10 256GB..380 EUR

Samsung S10 Plus 128GB..320 EUR,
Samsung S10 Plus 512GB..355 EUR,  
Samsung S10 Plus 1TB..380 EUR

Samsung S10 128GB..280 EUR,
Samsung S10 512GB..310 EUR


Apple iPhone 11 Pro Max 64GB..500 EUR,  

Apple iPhone 11 Pro Max 256GB..530 EUR,
 
Apple iPhone 11 Pro Max  512GB..580 EUR


Apple iPhone 11 Pro 64GB...450 EUR,  

Apple iPhone 11 Pro  256GB..480 EUR,

Apple iPhone 11 Pro  512GB..530 EUR


Apple iPhone 11 64GB..380 EUR,

Apple iPhone 11 128GB..400 EUR,

Apple iPhone 11 256GB..430 EUR


Apple iPhone XS Max 64GB...350 EUR,  
Apple iPhone XS Max 256GB..375 EUR,
Apple iPhone XS Max 512GB..390 EUR


Apple iPhone XS 64GB..320 EUR,  
Apple iPhone XS 256GB..350 EUR,
Apple iPhone XS 512GB..375 EUR


Apple iPhone XR 64GB..250 EUR,  
Apple iPhone XR 128GB..280 EUR,
Apple iPhone XR 256GB..300 EUR

Apple iPhone X 64GB..220 EUR,  
Apple iPhone XR 256GB..255 EUR


Apple iPhone 8 Plus 64GB..180 EUR,
Apple iPhone 8 Plus 256GB..210 EUR


Apple iPhone 8 64GB..155 EUR,
Apple iPhone 8 256GB..200 EURHuawei P30 64GB..235 EUR, 128GB..255 EUR, 256GB..280 EUR

Huawei P30 Pro 128GB..255 EUR,  256GB..280 EUR, 512GB..300 EURNa kontaktoni:

WhatsApp: +447841621748


EMAIL: [email protected]


WhatsApp: +447841621748


Related Items
400 EUR
TIRANE
530 LEK
GREKAN
500 EUR
DURRES
500 EUR
BUBULLIME
Shitësi
07841 621748 TIRANE 480 herë shikuar Artikuj të tjerë (5)
Kontakt
Market24
From Germany with